Medial Privatsittning

 

Jag studerar för tillfället en 2-årig mediumutbildning i Uppsala och därför tar jag endast emot öppensinnade övningsklienter till reducerat pris.

 

Som spiritualistiskt medium tar jag kontakt med en eller flera anhöriga till dig som gått över till andra sidan och lämnar budskap från dem.

Jag brukar beskriva det som en tredjepartskommunikation där jag får in budskap genom mina sinnen som jag förmedlar vidare. Jag arbetar med att få fram både bevisning och beskrivning som är unik för den personen som lämnat oss i jordelivet. Under sessionens gång brukar jag även förmedla hjälpande vägledning i nuvarande livssituation från andevärlden.

För mig är moral och etik viktigt och att du känner dig trygg hos mig. Det ska vara en positiv upplevelse att mötas. Jag vill beskriva mina privatsittningar som en blandning av mycket nyfikenhet, glädje och även lättnad i sorgen.

För mig är det viktigt att du kan vara dig själv och känna dig fri i dina känslor!

Inför en session

Inför sessionen vill jag inte ha någon förhandsinformation om dig överhuvudtaget, utan det räcker att du bokar med ditt förnamn.

Vill även informera att jag inte kan bestämma vilken andekontakt som ska komma igenom. Det är andevärlden som styr detta. Min roll under sittningens gång är att jag är en kanal mellan andevärlden och vår värld.

Jag tar inte emot personer under 18 år.

Självklart har jag tystnadsplikt.

Medial privatsittning, 50 min

Under utbildning reducerat pris 200 kr

Bokning: boka@healingbyhanni.se