Existentiellt utrymme

Samtalsterapi med inriktning på det existentiella samtalet

Vad går det ut på?

I grunden bygger existentiella samtal på de stora eviga frågorna – om livet, döden, kärleken, frihet, möjligheter, begränsningar och de val vi gör.

I existentiella samtal har du möjlighet att reflektera över vad du vill i stort och smått och titta närmare på hur hållbart ditt liv är, hur ser din relation till tillvaron ut, finner du mening i de sammanhang du befinner dig i, vad är det att vara människa? Oavsett vilka funderingar du har finns möjlighet att utforska dem för att komma till större klarhet och hitta vägar till förändring, läkning och nya perspektiv,

Vilka frågor kan komma upp?

Hur kan jag möta livets svårigheter med större motståndskraft, hur hanterar jag ensamhet, ångest och oro, vad är ett meningsfullt liv, hur ska jag kunna välja rätt, går jag min egen väg, eller andras, är kärlek möjlig, vad ska jag ta mig till med livet och döden?

Vem passar det?

Den som vill ompröva sitt liv, hitta ny riktning och komma vidare när man känner att man kört fast, för den som längtar efter att få känna sig mer levande och se nya möjligheter.

Hur går det till?

Vi träffas för ett första förutsättningslöst samtal, sedan bestämmer du om detta är något för dig. Därefter vägleder jag dig i att finna de områden som har betydelse för dig, Vi utgår från den punkt där du står.

Vi inleder med att göra en livskarta för att få perspektiv. Hur ser ditt sociala liv ut, ditt fysiska liv, din personliga värld och din andliga dimension?

Jag arbetar alltid kroppsorienterat. Vilket betyder att kroppen får vara med, hur känns det där, vilken information döljer sig där och hur ser det ut om man tittar efter. Kroppen är ett fantastiskt verktyg för att komma till insikt, särskilt när det låser sig förövrigt.

Anna Bäckström

https://existentiella-samtal.webnode.se/

Samtalsterapeut med inriktning existentiella samtal och coaching

Måndagar 13-17.30

Tidsbokning: 

annaskompost@gmail.com

Adress:

Hälsostudion i Gröndal

Maskinistgatan 1

11766 Gröndal

Kontakt

info@halsostudiongrondal.se

Telefon: 08-21 07 00

Mobil: 073-958 75 25

Se även respektive terapeut

  • Facebook
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now