Energibehandling - Reki Holy Fire III

Reiki är en uråldrig men samtidigt modern japansk behandlingsmetod vid exempelvis stress och smärta, men är även effektiv i många andra sammanhang.

Holy Fire III är ett tillägg till den traditionella Usui Reiki energin. Holy Fire ger tillgång till den högsta kärleksfrekvensen som vi kan tillgå här på jorden.
Jag är Holy Fire III Reiki Master och medlem i ICRT (Internationell Center for Reiki Training) samt Förenade Reiki förbundet i Sverige. 
Jag erbjuder Reikihealing med Holy Fire-tillägget och det ger dig en helande energi på en högre frekvens än traditionell Usui Reiki.

Reiki aktiverar och stimulerar kroppens egna naturliga förmåga att läka och återställa sig, och efter en behandling brukar man känna sig både avslappnad och fylld med energi på samma gång – en mycket behaglig upplevelse för både kropp och själ

Hos oss får du "det där lilla extra" som gör "den stora skillnaden"

Vi använder en värmemadrass i alla behandlingar.
Den ger dig en hälsosam djupvärme med hjälp av infraröda värmevågor.
Madrassen är fylld med Ametist stenar. Ametist sägs öka energin och vitaliteten i kroppen och sinnet. En regelbunden användning av ametistmadrass kan reducera stress, ångest och kortisolnivån i kroppen. Men redan efter en gång känner du skillnad. 

Läs mer om stenterapin här


Varmt välkommen!


Anki
0720-60 53 63

Boka Direkt

www.assent.se

20190413_114012 kopia.jpg